Onze passie

Wim

Wim is het kloppend hart van Stadsbakker Meijer. Dag en nacht staat hij klaar om het lekkerste brood te bedenken, te maken en te bezorgen. Als bakkerszoon zit het broodbakken in zijn bloed. Vanaf jongs af aan was Wim in de bakkerij te vinden. Hoe het begon met stiekem chocolaatjes snoepen in de bakkerij van zijn opa, runt ie nu z’n eigen bakkerij. Broodbakken volgens Wim is niet gewoon maar doen, maar nadenken, voelen en proeven wat je maakt. Het echte ambacht, met liefde en aandacht voor je product. Een zes is voor Wim niet goed genoeg, minstens een tien moet het zijn. Dit kan je niet alleen zelf bedenken maar juist de feedback van diegene die het opeet vormt misschien wel het belangrijkste onderdeel van het geheel.

Wim z’n specialiteit? Nieuwe gekke dingen proberen. Een lavendelbroodje, pittige boswandeling, of kaas mosterdbol, zo maar een greep uit zijn de creativiteit.

Jessica

Als vrouw in een (voornamelijk) mannenberoep heeft ze het er maar moeilijk mee zou je denken, met al die bakkers en hun flauwe grapjes. Niets van waar! Deze dame redt zich wel. Ze geeft ons brood net dat extra beetje liefde dat het zo lekker maakt. Daarnaast deelt ze graag haar kennis met onze winkeldames en klanten.

Jessica werkt al meerdere jaren bij Stadsbakker Meijer. Ooit begonnen met een stage en nu als fulltime bakker. Naast het brood maken kan Jessica het ook prima verkopen. Zo is ze niet alleen in de bakkerij te vinden maar draait ook regelmatig mee in de winkel.

Het mooiste aan broodbakken, volgens Jessica, is bezig zijn met je handen. Brood is een mooi en simpel product – en vooral – altijd nodig! Haar specialiteiten zijn onze kwarkbolletjes en spelt mueslirepen. Jessica is niet de enige die dit leuk vindt, de klanten blijven maar vragen om meer!